Anahtar Teslim Dekorasyon, Ev Tadilat Dekorasyon İşleri

Anahtar teslim dekorasyon, bir yapının genel olarak ve eksiksiz olarak işverene teslim edilmesidir. Anahtar teslimi dekorasyon ve tadilatının tüm aşamaları, fizibilite çalışmaları sona ermiş ve sözleşmeleri yapılmış bir uygulamadır. Genelde anahtar teslim iç dekorasyonlarda teferruat çok olduğundan mutlaka sorunlar da çıkmaktadır. Fakat ne kadar sorun çıksada, genel dekorasyon uygulamalarında anahatları ile önemli olan uygulama kalemlerinin çoğu, listelere yazıldığından dolayı diğer ürünlerin sonradan eklenmesi ya da hesapta olmayan bir detayın daha sonradan eklenmesi, maliyet ve zaman aşımı açısından çok şeyi fark ettirmemektedir.

Anahtar Teslim Dekorasyon
İçerik Başlıkları

Esasen anahtar teslimi dekorasyonlarda tüm detaylar yazıldıktan sonra uygulama aşamasındaki ekip çalışmaları en önemli yeri teşkil etmektedir. Bu sebeple iç dekorasyon, dış dekorasyon ve ya anahtar teslimi dekorasyon yapılacak her bir yapıda, işi alabildikten sonra bitirip teslim etmek meselesi vardır. Bu ise tam bir ekip organizasyonu ve tecrübe istemektedir. Dekorasyon tadilat çalışmaları, ülkemizde tecrübe ve iş teslim etme yeteneği çok azdır. İnternet ve bazı sitelerde şikayet anlamında onlarca forum ve yorum bulabilirsiniz. Bu sıkıntıların yaşanmasının nedeni ise, biraz tamah birazda ben yaparım demektir. Anahtar teslimi dekorasyon dersimizi iyi çalışalım ve keşif ücretlendirme termin sürelerini göz önünde bulunduralım.

Anahtar Teslim Dekorasyon Anahtar Teslim Dekorasyon Anahtar Teslim Dekorasyon Anahtar Teslim Dekorasyon Anahtar Teslim Dekorasyon Anahtar Teslim Dekorasyon Anahtar Teslim Dekorasyon

Kaba inşaattan daire tadilat ve dekorasyonu:  En karlı yatırı olarak gözüken kabadan daire almak tamamı ile doğrudur. Fakat bundan sonraki aşamada tadilat, tasarım, ve ev yenilemeleri kendimiz yapacağımızdan, detaylar ayrıntılar burada başlıyor. Kabadan daire alındı, bu işi komple dekorasyon olarak mı vermek daha doğru, yada her kalemin uygulamacısını ayrı ayrı çağırıp maliyet yapmakmı daha doğru? Burada hülasa edersek tek kalemde tek firmaya yaptırmak en doğrusudur. Bir diğer dekorasyon fikri ise malzemeyi işveren uygulamacının dediği yerlerden alır, ve dekorasyon bitince uygulamacıya toplam malzeme tutarının %30- ila % 35 ini öder. Bu şekilde de işveren karlı olur. Çünkü uygulamacı firmanın dediği adreslerden alınan tadilat dekorasyon ürünleri daha uygun olacaktır. Anahtar teslimi ev dekorasyon fikirlerine detaylarına ilerki makalemizde gene devam edeceğiz.

Anahtar teslimi ev dekorasyonu en uygun olan dekorasyon şeklidir. Anahtar teslim ev dekorasyonunda yapmanız gereken tümd etayları sözleşmeye eklemektir. Bunu yaptıktan sonra uygulama kalemlerinin tamamı işi yapan a ait olmaktadır. Anahtar teslimi demek çok yorulmadan işi teslim almaktır.

Tadilat, tamirat, iç dekorasyon işleriniz için bizlerden bilgi alabilir yada mail atabilirsiniz.

Bir sonraki makalemiz olan Mobilya Dekorasyon başlıklı konuda mobilya dekorasyon, ofis mobilya dekorasyon, büro mobilya dekorasyon, mobilya dekoru hakkında bilgiler verilmektedir. Dilerseniz bu makalemizide inceleyebilirsiniz.

2277 Görüntüleme
(0 Değerlendirme)
Pdf Döküman

Fotoğraf
 
Gönderileriniz; editörler tarafından incelenip, onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Whatsapp Hızlı Arama Mesaj At