Banyo Dekorasyonu, Banyo Yenileme, Banyo Tadilat

Banyo Yenileme Dekorasyon
İçerik Başlıkları

Banyo Yenileme ve Banyo Tadilat Dekorasyonu Hakkında Bilgiler

Banyo dekorasyonu; Banyo dekorasyonu standart banyoda ve dekore edilmiş banyolar arasında ciddi farklar vardır. Banyolarımız küçükde olsa büyükde olsa dekorasyon olarak en uygun materyaller ve fonksiyonel teknolojik ürünler ile daha kullanışlı hale gelir. Banyolarda küvet yeri, banyo dolabı yeri, bataryalar kullanışlı olmalıdır. Banyo dekorasyonu tasarım yapmadan uygulama olanağı zordur. Bu sebeple banyo dekorasyonunda tasarıma önem vermek gerekmektedir. Öncelikle banyo dekorasyonu ana hatları ile kaç kalemdir?

Banyo Dekorasyon Kalemleri (Malzemeleri)

  1. Banyo Sıhhi Tesisatı
  2. Banyo Elektrik Tesisatı
  3. Banyo Sıvası
  4. Banyo Seramikleri
  5. Banyo Dalapları
  6. Banyo Küvet Sistemleri
  7. Banyo Batarya Grubu
  8. Banyo Aplik ve Işıklandırması
  9. Banyo Priz Montaj Elemanları
  10. Banyo Süçgeç Gider Malzemeleri
  11. Banyo Kapısı
  12. Banyo Tavan Uygulama Malzemesi
  13. Banyo Isıtma Petekleri
  14. Banyo Kabin Sistemleri

Banyolarda genel hatları ile 14 kalem malzeme kullanılmaktadır. Bu şekilde bir banyo çok daha kullanışlı olmalıdır. Banyolarda genelde yaşanılan sıkıntılar kullanışsız olması ve günümüz teknolojisine göre ürün uygulama malzemelerinin demode olmasıdır. Banyolar, dekorasyon anlamında detaylı ve sağlıklı yapılmalıdır. Banyo yenileme ve tadilatlarında sıhhi tesisat sağlamlığıda ön plandadır. Banyo kaplama ve montaj işlemleri yapılmadan önce, sıhhi tesisat uygulaması bypass edilmelidir.

Dekorasyon tadilatlarda banyoların uygulama ve malzeme fiyatları değişmektedir. Her banyoya kendine has uygulama yapılır ve fiyatlandırılır. Banyolarınızı dekorasyon yaptıracağınız zaman zevkinizi ve tarzınızı tasarımcılara tam anlatmalısınız. Bu şekilde yapılan bir banyo dekorasyonu mükemmel sonuçlarıda beraberinde getirir.

Banyo Dekorasyonu Tadilat ve Yenileme Banyo Dekorasyonu Tadilat ve Yenileme Banyo Dekorasyonu Tadilat ve Yenileme Banyo Dekorasyonu Tadilat ve Yenileme Banyo Dekorasyonu Tadilat ve Yenileme Banyo Dekorasyonu Tadilat ve Yenileme Banyo Dekorasyonu Tadilat ve Yenileme Banyo Dekorasyonu Tadilat ve Yenileme Banyo Dekorasyonu Tadilat ve Yenileme Banyo Dekorasyonu Tadilat ve Yenileme

BANYO YENİLEME, BANYO TADİLATI, BANYO DEKORASYON FİYATLARI: Banyo tadilat fiyatları yukarıda yazılan kalemlerim metre kare ve adet fiyatlarına , malzeme kalitelerie göre hesaplanmaktadır. Yakın zamanda, banyo tadilatı, banyo yenileme, banyo dekorasyonu ile alakalı bilgiler sitemizde net olarak yayınlanacaktır..

BANYO YENİLEME: Banyo yenileme nasıl yapılır? Banyo ölçülendirme, banyo malzemeleri, maliyet, ve bitiş süresi ana hatlar bunlar olmakla beraber banyolar dekore edilmede kalite ön planda olmalıdır. Banyo yenilemede fiyatlandırma ve banyo ölçülendirme nasıl yapılıyor? Banyoların ölçülendimeleri şu şekilde olur, banyonun eni boydan boya metretül olarak ölçülür, daha sonra bu uzunluk ölçüldükten sonra yükseklik ile uzunluk mesafesi çarpma işlemi yapıldıktan sonra metre kare olarak banyo duvarlarının ölçüleri çıkmış olur. Banyo yer döşeme ölçüsü ise uzunluk ve genişlik ölçülerinin rakamlarını birbiri ile çarpılması ile banyo tabanı alanının metre karesi çıkmış olur. Banyo yenileme ve dekorasyon maliyetleri her banyonun şekline kullanılan malzemelere göre fiyatlandıma ve maliyetleri değişmektedir. Standart bir banyo fiyatlandırma yoktur. Banyo yenileme, banyo dekorasyonu, banyo tadilatı için geneldekorasyon. com adresinden iletişime geçebilir veya direk mail atabilirsiniz..

BANYO DEKORASYON FİKİRLERİ: Banyonuz küçük ise alacağınız seramik modeli açık renk olmalı, ayaklı banyo dolabı yerine hem boy dolap hemde askılı sistemde montajlı dolap kullanın. Banyonuzun her köşesini raf ve askılı yardımcı elemanlar ile dağınık olmaktan kurtarın. Banyonuzun dolap bölümünde ayna gelecek şekilde tasarlayın ve dar olan banyonuza genişlik katsın. Kabin ve duş bölümünde yerden 8 cm yükseklikte olacak şekilde camlı kabin ve küvetsiz olarak dizayn ettirin, küçük banyolar bile hem kullanışlı hemde rahat olacaktır. Banyolarınızda özellikle küçük olan banyolarda koyu renkler ve kullanışlı olmayan dolapları tercih etmeyin. Banyonuzda çamaşır makinası gibi eşyaları koridor bölümünden ya da mutfaktan faydalanarak yapınız. Işıklandırma sistemini tam ışık verecek şekilde tasarlayınız.

BANYO DEKORASYON, VE BANYO MODASI: Banyolarımızı tadilat ederken ve dekore ederken mutlaka trendleri takip edelim. Banyolarımız mesela 2015 trendinde parlak ve ince motifli daha çok çiçeksi modeller ile bezenip dekore edilmektedir. Banyo dekorasyon toprak ve seramik örneklerinde ise bu sene sedef ve beyaz renkler tercih edilmektedir. Banyolarda çift alt üst renkler tercih edilmemektedir. Bir banyo dekorasyonu en uygun maliyetlerle bile mükemmel dekore edile bilir. Önemli olan banyonuza gidebilecek ve zevkinize uyacak model ve renkleri bulabilmektedir. Banyo dekorasyonu birekere olacağından veya en azında uzun süre tadilat olamayacağından dolayı detaylı olarak tasarlanmalıdır. Banyo evlerimizde önemli yeri olan fakat hep ezber de olan tasarım ve dekorasyonlar ile emtiayı bırakmayan modeller ile doludur. Halbuki banyo tasarımı ahşap katkılı, batarya grubu granit katkılı olabilir. Banyo dekorasyonun da bu detaylar ile hareket edilerek güzel, kaliteli şık bir banyo dekore edilebilir. 

BANYO DEKORASYON HATALARI: Banyolarda dekorasyon hataları sırası ile şöyledir: Sıhhi tesisat by pass edilmeden kapatılması, elektirik tes. montaj ölçüsünün yanlış olması, kabinlerin dar olması, seramik ve klozet uyum hatası, batarya montajının yamuk ve dengesiz olması, kapı açılırların ters montajı, aydınlatmanın vasat ve ölçüsüz olması, banyo dolabının kullanışsız olması gibi nedenler banyolarımızın hem maliyet ve hemde görsel açıdan kötü durmasına neden olmaktadır. Banyo dekorasyonunda tamamen bilgi ve tecrübe ön planda olmalıdır. Bu detayları mutlaka göz önünde bulundurmalıyız.

Banyo dekorasyon fikirleri: Banyolar ergonomik olmalı, banyolar su yalıtımlı olmalı, banyo ahşap bölümü kompozit olmalı, banyolar çok sık tadilat olur. Bunun nedeni kullanılan malzemeleirn mukavemetlerindendir. Kaliteli dekorasyon banyolarımızda ucuz olmaz mutlaka standartalrın üzerinde bir maliyet gerektirmektedir. Örnek olarak ufak bir banyo yada geniş bir banyonun dağınıklığı ve toplu gözükmesi kullanışlı olacak olan ahşap mobilya aksamlarına bağlıdır. Bunlar banyo dekorasyon tadilatlarında önemli unsurdur.(yardımcı) dekorasyon ve tasarımı güzel olan bir banyonun kullanışlı olamktan çıkaran ise işte bu tadilat içeriklerinde dolap aksamlarının eksik olmasıdır. Elektirik aksam ve montajları bile eksik olduğunda banyoda sorun teşkil eder. Mesela banyo dolabında bulunan prizler dahil lazım olacak kadar olmalı, banyo dolabının üst kısmına yada kapak içerisine montajlanan bir priz bile kullanım rahtlığını daraltmaktadır. Banyolarda bulunan bir diğer priz ise çamaşır makinelerinin prizlerinin üst kısımlarda olması yani neden çamaşır makinasının arka kısmına gizli olarak yapılmaz? çamaşır makinasının üst kısmına dolap yapılsa przi tekrar tadile etmek gerekecektir. İşte bu hususlar banyo dekorasyonu yapılmadan detaylandırılmalıdır.

Bir sonraki makalemiz olan Banyo Dekorasyon Fikirleri başlıklı konuda banyo dekorasyonu, banyo dekorasyon nasıl yapılır, banyo dekorasyon aşamaları hakkında bilgiler verilmektedir. Dilerseniz bu makalemizide inceleyebilirsiniz.

2285 Görüntüleme
(0 Değerlendirme)
Pdf Döküman

Bu Makale İle Alakalı Ürünler

Hitit Dekor Aynalı Lüks Banyo Dolabı Hitit Dekor Aynalı Lüks Banyo Dolabı
0.00 TL
3242
(0)
Helike Boy Cam Dolaplı Banyo Dolabı Helike Boy Cam Dolaplı Banyo Dolabı
0.00 TL
2749
(0)
Kaunos Oval Aynalı Boy Dolaplı Banyo Dolabı Kaunos Oval Aynalı Boy Dolaplı Banyo Dolabı
0.00 TL
2267
(0)
45Cm Tek Banyo Dolabı 45Cm Tek Banyo Dolabı
0.00 TL
2249
(0)
65Cm Tek Banyo Dolabı 65Cm Tek Banyo Dolabı
0.00 TL
2124
(1)
Alinda Boy Dolaplı Prestij Banyo Dolabı Alinda Boy Dolaplı Prestij Banyo Dolabı
0.00 TL
1918
(0)
Adonis Boy Dolaplı Lüx Banyo Dolabı Adonis Boy Dolaplı Lüx Banyo Dolabı
0.00 TL
1868
(0)
Göçek Boy Dolaplı Lüks Banyo Dolabı Göçek Boy Dolaplı Lüks Banyo Dolabı
0.00 TL
1635
(0)
Düz 160Cm X 70Cm Banyo Duş Küveti Düz 160Cm X 70Cm Banyo Duş Küveti
0.00 TL
1418
(0)

Fotoğraf
 
Gönderileriniz; editörler tarafından incelenip, onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Whatsapp Hızlı Arama Mesaj At