Iç Cephe Renkleri Ve Uyumu

Renklerde Dilediğiniz Atmosferi Oluşturun

Evinizi boyatmak istiyorsunuz fakat renk seçiminde kararsız mı kaldınız? Öncelikle nasıl bir atmosfer istediğinizi belirlemek, renk seçiminize doğru bir yön verecek. Canlı ve enerjik mi, yoksa sakin ve dinlendirici mi? Bu kararı verdikten sonra renklerin özelliklerine göre sağlıklı bir tercih yapabilirsiniz.

Renkler de aynı bizler gibi farklı karakteristik özelliklere sahip. Bazı renkler huzur verip sakinleştirirken, bazı renkler de ortama neşe ve enerji katıyor. Günün koşturmacasından sonra evinizde dinlenip ertesi güne zinnde başlamak istiyorsanız mavi ve yeşil tonlarıyla dingin bir hava yakalayabilirsiniz. Enerjisi yüksek bir ev hayal ediyorsanız da sarı, kırmızı ve turuncu tonları en doğru tercih olur.

Iç Cephe Renkleri Ve Uyumu
İçerik Başlıkları

En Güzel Renklerimiz

Evimiz için en güzel rengi ararız. Duvarlarınızın rengini belirlerken size yardımcı olmak için en güzel renklerimizi ve dekorasyon önerilerimizi Jotun iç cephe renk kartelasında bir araya getirdik. Evinizde hayal ettiğiniz ortamı oluşturmak için delidğiniz tonu seçerek duvarlarınızı renklendirebilir, Jotun mağazamızdaki deneyimli ekibimizden yardım alabilirsiniz.

Renk Örneklerimiz Jotun Mağazamızda

Renk seçiminizi kolaylaştırmak için mağazalarımızı özel olarak tasarlıyoruz. Tasarımcılarımız tarafından mükemmel uyumu yakalayacak şekilde seçilen ve her yıl trendlerle paralel olarak yenilenen renklerimiz, mağazalarımızda bulunna stantlarımızda sizi bekliyor. Ayrıca beğendiğiniz renklerin büyük örneklerini alabilir, duvarlarınızda kombinasyonlar deneyerek renk paletinizi kolayca oluşturabilirsiniz.

Fenomastic Güzel Evim Boyası

Evimiz için en uygun rengi ararız. Özenle seçtiğimiz rengi ise duvarlarımızda eng üzel haliyle görmek isteriz. Fenomastic Güzel Evim serisi ile mükemmel renk deneyimini evinizde yaşayabilirsiniz. Şimdi renkler daha zengin ve yumuşak, duvarlar ise doğal bir dokuya kavuşuyor.

Fenomastic Güzel Evim serisi, çevre dostu formülü ile aileniz ve sizin için sağlıklı bir ortam sunuyor. Su bazlı yapısı sayesinde koku problemi yaşamadan evinizi yılın her anı özgürce renklendirebilirsiniz. Üstelik Multicolor Teknolojisi ile sınırsız renk alternatifi arasından seçim yapabilir, hayalinizdeki rengi 3 dakika içerisinde elde edebilirsiniz. 

Renk Geçişleri

Evinizde tek bir renk kullanmak yerine, renk tercihlerinizle size özel bir uyum mu yakalamak istiyorsunuz? Uyumlu tonları bir arada kullanarak duvarlarınız ve odalarınız arasında yumuşak geçişler sağlayabilir, gölgeli pembelerle güneşin huzur dolu hikayelerini evinize taşıyabilirsiniz. Koridorunuzu 20046 Savanna Sunset rengimizin sıcak tonuyla renklendirirken, mutfağınızda pastel pembelerimizden 10580 Soft Skin rengimizi kullanabilirsiniz.

Yaşamımızı Dengeleyen Tonlar

Hem sevdiklerinizle keyifli vakit geçireceğiniz hem de yorucu bir günün ardından biraz dinlenebileceğiniz bir salon mu hayal ediyorsunuz? Huzurlu ve sakin bir atmosfer için, yağmur ormanlarının dinginliğinden ilham alarak tasarladığımız 5454 Dark Teal rengimizi tercih edebilirsiniz.

İç Cephe Boya Seçimi

Evimiz için en güzel seçimleri yapmak isteriz. Dekorasyonun önemli bir parçası olan duvarlarımızın renklerine karar verirken, doğru boya seçimi için de iyi düşünmeliyiz. Mükemmel renk deneyimi ve doğal dokusuyla Fenomastic Güzel Evim serisi, evinizin güzelliğini ve rengini yıllarca korur. Prüzsüz, yumuşak ve doygun renkli duvarlarla evinizin çok daha güzel görünmesini sağlar.

Bir sonraki makalemiz olan Isıya Maruz Kalan Bölgelerin Boya Sorunları Ve Çözümleri başlıklı konuda ısıya maruz kalan bölgelerin boya sorunları ve çözümleri, boya fikirleri hakkında bilgiler verilmektedir. Dilerseniz bu makalemizide inceleyebilirsiniz.

724 Görüntüleme
(0 Değerlendirme)
Pdf Döküman

Bu Makale İle Alakalı Ürünler

Kahverengi Akrilik Kapaklı Mutfak Dolabı Kahverengi Akrilik Kapaklı Mutfak Dolabı
0.00 TL
6082
(0)
Beyaz Çiçek Membran Mutfak Dolabı Beyaz Çiçek Membran Mutfak Dolabı
0.00 TL
3080
(0)
İda 33X33 Kahve Rengi Yer Seramiği İda 33X33 Kahve Rengi Yer Seramiği
0.00 TL
2254
(0)
Olimpos Terraclick Laminat Parke Olimpos Terraclick Laminat Parke
0.00 TL
1633
(0)
Düz 160Cm X 70Cm Banyo Duş Küveti Düz 160Cm X 70Cm Banyo Duş Küveti
0.00 TL
1418
(0)
Düz 150Cm X 70Cm Banyo Küveti Düz 150Cm X 70Cm Banyo Küveti
0.00 TL
1314
(0)
Milas 45X45 Kahverengi Yer Seramiği Milas 45X45 Kahverengi Yer Seramiği
0.00 TL
1241
(0)

Fotoğraf
 
Gönderileriniz; editörler tarafından incelenip, onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Whatsapp Hızlı Arama Mesaj At